Kennisgevingen over handelsmerken

Gedeponeerde handelsmerken en dienstmerken zijn de eigendom van hun respectieve eigenaar.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari, Time Machine en Touch ID zijn handelsmerken van Apple Inc.

Avira en andere Avira-productnamen uit dit document zijn handelsmerken van Avira of diens dochterondernemingen.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect en IOS zijn een gedeponeerde handelsmerken of handelsmerken van Cisco Systems, Inc. en/of diens dochterondernemingen in de Verenigde Staten en bepaalde andere landen.

Comodo is een handelsmerk van Comodo en/of diens dochterondernemingen.

ESET is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van ESET spol. s r.o. of een respectievelijke ESET entiteit.

Android, Chrome, Chromium, Firebase, Google, Google Chrome en Google Play zijn handelsmerken van Google LLC.

Intel is een handelsmerk van Intel Corporation in de V.S. en/of andere landen.

Linux is het gedeponeerde handelsmerk van Linus Torvalds in de VS en andere landen.

McAfee is een handelsmerk of een gedeponeerd handelsmerk van McAfee, Inc. in de Verenigde Staten en andere landen.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone en WMI zijn handelsmerken van de Microsoft-bedrijvengroep.

Firefox en Mozilla zijn handelsmerken van de Mozilla Foundation in de VS en andere landen.

OpenVPN is een geregistreerd handelsmerk van OpenVPN, Inc.

Java en JavaScript zijn gedeponeerde handelsmerken van Oracle en/of diens dochterondernemingen.

Norton is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van NortonLifeLock Inc. of zijn dochterondernemingen in de VS en andere landen.

Symantec is een handelsmerk of geregistreerd handelsmerk van Symantec Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en andere landen.

Trend Micro is een handelsmerk of gedeponeerd handelsmerk van Trend Micro Incorporated.

AVG is een gedeponeerd handelsmerk.

Bing is een handelsmerk van de Microsoft-bedrijvengroep.